26.8 C
Θέρμον
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 13:09
Ελλάδα

Παπαστεργίου: Η αλλαγή παρόχου ενέργειας θα γίνεται με ένα μήνυμα στο wallet από τον Φεβρουάριο

Όπως σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο ψηφιακής βοηθός από την επόμενη εβδομάδα θα μιλά σε 24 γλώσσες

Στο πρώτο εξάμηνο του 2024 θα έχουμε καλύτερες ταχύτητες και τιμές για τον καταναλωτή στα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα νρτε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε πως στα δίκτυα μπαίνει νέος παίκτης ο ΔΕΔΔΗΕ με τη ΔΕΗ που αναπτύσσουν υπέργεια δίκτυα οπτικής ίνας, προκειμένου να δουλέψει καλύτερα ο ανταγωνισμός.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή παρόχου ενέργειας, επισήμανε πως σε συνεργασία με το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η αλλαγή θα γίνεται με ένα μήνυμα στο wallet από τον Φεβρουάριο.

 

Για τον προσωπικό βοηθό

Ακόμα, ανέφερε πως μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2026, θα μπορεί κανείς να ζητά στον προσωπικό βοηθό να κάνει διάφορες ενέργειες για το δημόσιο και θα τα κάνει (π.χ. πιστοποιητικά, ραντεβού με δημόσιο, ραντεβού για εμβόλιο, εκτύπωση Ε9 κλπ).

Όπως σημείωσε, ο ψηφιακής βοηθός από την επόμενη εβδομάδα θα μιλά σε 24 γλώσσες.

Επίσης, όπως είπε, έρχεται ο προσωπικός αριθμός για την ταυτότητα, τον οποίον θα χρησιμοποιούμε για όλες τις συναλλαγές μας στο δημόσιο.

Δεν έχουμε καταλήξει στο πότε θα μπει στις νέες ταυτότητες που έχουν εκδοθεί, είναι θέμα λίγων εβδομάδων να ισχύει ο προσωπικός αριθμός για όλους, ανέφερε.

Όσον αφορά στα «κουφά» που έχουν ρωτήσει τον ψηφιακό βοηθό, ο υπουργός αποκάλυψε την ερώτηση που έκανε κάποιος για τον θάνατο του Καρρά, την κληρονομιά που αφήνει, και η ψηφιακή βοηθός του απάντησε τι είναι η κληρονομιά για έναν καλλιτέχνη, όπως τα τραγούδια που αφήνει πίσω του κλπ.

 

 

Πηγή: parapolitika.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Φρίκη: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος προσπάθησε να βιάσει καθαρίστρια στα Πετράλωνα

Newsroom

Λαμία: Παρανάλωμα του πυρός εταιρεία με έτοιμα γεύματα – Είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Newsroom

ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνεται το επίδομα παιδιού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com