21.2 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 3:53
Ελλάδα

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Κατέρρευσε αναισθησιολόγος σε εφημερία

Κατέρρευσε 44χρονη αναισθησιολόγος στο τέλος της 24ωρης εφημερίας, στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (13/01) και η αναισθιολόγος, έπειτα από μία ιδιαίτερα απαιτητική εφημερία, ένιωσε έντονο μούδιασμα και τελικά διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η αναισθησιολόγος, περιγράφοντας στο MEGA το σκηνικό είπε πως, στο τέλος της εφημερίας μούδιασε το πρόσωπό της και την ξάπλωσαν σε κρεβάτι οι συνάδελφοί της. Ακολούθως πρόσθεσε ότι οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικά δύσκολες και οι επαγγελματίες της Υγείας καταρρέουν.

«Τελειώνοντας την εφημερία μου ένιωσα έντονη αδιαθεσία, μούδιασε το πρόσωπό μου. Αμέσως οι συνάδελφοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται περί εγκεφαλικού. Ήμουν στο χειρουργείο από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις δέκα το βράδυ, κοιμήθηκα σε ένα εφημερείο, το οποίο δεν είχε επαρκή θέρμανση. Δεν ήταν μια καλή βάρδια, καμία βάρδια δεν είναι καλή. Κάνουμε 10-12 εφημερίες ο καθένας, δύσκολες εφημερίες που χρειάζεται να είμαστε ατελείωτες ώρες μέσα στο χειρουργείο, έξω από το χειρουργείο. Τον Οκτώβριο φωνάζαμε ότι δεν μπορούμε άλλο. Μέσα Οκτώβρη μια συνάδελφος κόντεψε να χάσει το μάτι της από λοίμωξη. Τέλος Δεκέμβρη μια άλλη έπεσε μετά από βάρδια. Ένας, ένας καταρρέουμε. Ήρθα να κάνω μια βάρδια και φεύγω με μπαστούνι».

Σημειώνεται ότι μόλις εννέα αναισθησιολόγοι έχουν μείνει μόνο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

 

Πηγή; mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Τραγωδία στα Τέμπη: Για εκτροχιασμό των τρένων πριν την σύγκρουση κάνει λόγο η πραγματογνωμοσύνη

Newsroom

Μενίδι: «Η κόρη της 40χρονης υπέστη ψυχολογικό σοκ βλέποντας την μητέρα της νεκρή στον δρόμο»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com