29.7 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 18:07
Ελλάδα

Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κοπάδι

Η Κως στο επίκεντρο για ένα ασυνήθιστο τροχαίο μετά από στροφή σε δρόμο του νησιού. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κοπάδι από πρόβατα και σκότωσε 4 από τα ζώα…

Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα και η Κως συζητάει τα όσα έγιναν σε δρόμο του νησιού. Οδηγός αυτοκινήτου είδε ένα κοπάδι από πρόβατα στη μέση του δρόμου και δεν πρόλαβε να τα αποφύγει. Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν τέτοια που δεν του έδινε περιθώρια να σταματήσει έγκαιρα το όχημά του. Παρέσυρε τα ζώα και όπως έγινε γνωστό σκότωσε 4 από τα πρόβατα. Ο ίδιος βγήκε αλώβητος, με το ΙΧ του να έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Το ατύχημα σημειώθηκε μετά από μια στροφή στην περιοχή Πολέμη, όταν ο οδηγός είδε ξαφνικά μπροστά του ένα κοπάδι από πρόβατα που είχαν σταματήσει στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας που διαπίστωσαν ότι τα πρόβατα περιφέρονταν μόνα χωρίς την εποπτεία βοσκού, ο οποίος αναζητείται.

Αργότερα έφτασε στην περιοχή η οδική βοήθεια καθώς το αυτοκίνητο είχε παραμορφωθεί στο μπροστινό του μέρος και ο οδηγός δεν μπορούσε να συνεχίσει για να φτάσει στον προορισμό του.

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κοινωνικός τουρισμός: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι

Newsroom

Σοβαρό ατύχημα στον Βόλο: Κολόνα φωτισμού έπεσε και πλάκωσε νεαρή γυναίκα

Newsroom

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για απειλές μέσω Διαδικτύου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com