21.9 C
Θέρμον
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024, 15:24
Ελλάδα

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Μεγάλη δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα με 5 ειδικά οχήματα για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών

Σε μια σημαντική ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος, προχώρησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, δωρίζοντας πέντε ειδικά οχήματα με σκοπό την περαιτέρω θωράκιση της χώρας μας στη μάχη για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Η ελληνική ναυτιλία αρωγός για ακόμη μια φορά στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος. Πέντε ειδικά οχήματα δασικού τύπου δώρισε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού.

Μια πρωτοβουλία ενίσχυσης του Πυροσβεστικού Σώματος στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και ιδιαίτερα των δασικών πυρκαγιών.

Η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών δήλωσε: «Με τη σημερινή παράδοση 5 πυροσβεστικών οχημάτων, ειδικού δασικού τύπου, κατάλληλων για τις δύσκολες και δύσβατες τοπογραφίες της χώρας μας ερχόμαστε να συμβάλουμε ακόμα πιο δυναμικά στο έργο του Σώματος.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες πυροσβέστες για τον καθημερινό αγώνα τους, τους χαρακτήρισε σύγχρονους ήρωες:

«Η Ένωσή μας, αναγνωρίζοντας διαχρονικά το τιτάνιο έργο σας το καλοκαίρι του 2021 προχώρησε σε ακόμη μία δωρεά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος».

O Υπουργός Κλιματικής Κρίσης Βασίλης Κικίλας, αναφέρθηκε στην προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε η χώρα.

«Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας, Μελίνας Τραυλού την πατριωτική αυτή προσφορά που έχει να κάνει με το κοινό καλό. Και μ έναν ευγενή σκοπό: να μπορέσει η Πολιτική Προστασία, το πυροσβεστικό σώμα να προασπίσουν την αξία της ανθρώπινης ζωής, την ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα».

Η δωρεά θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες με την παράδοση επιπλέον τριών οχημάτων τύπου pickup και πέντε SUV.

 

Πηγή: mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Φρικτό τροχαίο στο Καβούρι: Νεκρός ο 37χρονος οδηγός

Newsroom

Κηφισιά: Ξέχασαν 5χρονο αγόρι για 6 ώρες μέσα σε σχολικό

Newsroom

Στο Τζάνειο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com