13.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 10:07
Αστυνομικά

Πάτρα: Σκότωσε τη γυναίκα του, την ώρα που κοιμόταν – Μειώθηκε η ποινή μετά τις νέες εξηγήσεις του

Αναβιώνει η στυγερή δολοφονία της άτυχης γυναίκας, στο σπίτι που έμενε στην Πάτρα. Ο σύζυγός της περίμενε να κοιμηθεί και την εκτέλεσε, σε ένα έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία…

Έχουν περάσει 7 χρόνια και το φρικτό έγκλημα στην Πάτρα, με τη δολοφονία 57χρονης γυναίκας, αναβιώνει ξανά. Δράστης ο σύζυγός της, που ζήτησε συγγνώμη για τα όσα έκανε και είδε την ποινή του να μειώνεται. Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και όπως είπε εκείνο το διάστημα δεν ακολουθούσε την αγωγή του. Μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα μέχρι θανάτου και τραυμάτισε τον 30χρονο γιο τους, που βρισκόταν στο ίδιο σπίτι.

«Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου πάνω από όλα. Η γυναίκα μου δεν γυρίζει πίσω. Δεν αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν έπινα τα φάρμακά μου και δεν καταλάβαινα τι έκανα», ήταν τα λόγια του 67χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Πάτρα στις αρχές Αυγούστου του 2015.

Ο ηλικιωμένος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 57χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν αλλά και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο τους κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας τελεσμένες σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με μειωμένο καταλογισμό ως προς την εκτέλεση της πράξης.

Πρωτόδικα, το ΜΟΔ Αιγίου τον είχε κρίνει ένοχο και του είχε επιβάλλει συνολική ποινή καθείρξεως 25 ετών και έξι μηνών καθώς επίσης περιορισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα για 15 έτη. Σύμφωνα με το gnomip.gr, χθες, μετά από επτά χρόνια εγκλεισμού του στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, το Δικαστήριο απέρριψε τις ελαφρυντικές περιστάσεις, αλλά μείωσε την συνολική ποινή του, επιβάλλοντας συνολικά 17ετή κάθειρξη και 3 μήνες, καθώς επίσης κατά σε 5ετή εγκλεισμό του σε Ψυχιατρείο.

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (30/04/2024)

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Γυναίκα χτύπησε με πιάτο τον σύζυγό της στο κεφάλι – Τρεις συλλήψεις και συνολικά τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom

Αγρίνιο: Πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας – Έξι συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com