18.5 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 5:31
Αστυνομικά

Γλυκά Νέρα: Δείτε το αυτοκίνητο των δραστών, που σκότωσαν την Κάρολαιν

Καρπούς απέφερε η επεξεργασία των εικόνων από τις κάμερες ασφαλείας αφού οι Αρχές αναγνώρισαν το σκούρο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες μετά το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που στέρησε τη ζωή της 20χρονης Κάρολαιν. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»,  το όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς, ενώ επισημαίνεται πως Αλβανοί κακοποιοί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τέτοια οχήματα στις επιθέσεις τους.

Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί στην έρευνα που έχει διεξαχθεί με το υλικό των καμερών ασφαλείας, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Έτσι είναι ο αρχηγός των δραστών

Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι Μεγάρων, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, προκύπτει η εξής εικόνα :

  • Ύψος: 1.70
  • Στρογγυλό πρόσωπο
  • Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
  • Κοντός λαιμός
  • Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
  • Γυμνασμένος
  • Κουρεμένο μαλλί
  • Σαρκώδη χείλη
  • Έντονη Μύτη
  • Άνω των 35 χρόνων
  • Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα

Στη ληστεία που έγινε στο ζεύγος στο Αλεποχώρι Μεγάρων, τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν: Κώστας, Γιώργος και Γιάννης, σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι συνεργοί του αρχηγού ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός, σκουρόχρωμοι και οι δύο. Όλοι τους περίπου 35 χρόνων. Στο σπίτι έμειναν κοντά μια ώρα και φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Η περιγραφή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν για τους δυο συνεργούς του αρχηγού στα Γλυκά Νερά, είναι η εξής:

Ηλικίας 30-35 ο ένας και 25-30 χρόνων ο άλλος. Το ύψος τους 1.80 με 1.87 και η σωματική τους διάπλαση, κανονική. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια και μαύρες κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο ριβόλβερ.

Τι κάνει ο σύζυγος της Κάρολαιν 

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της, φροντίζει το μικρό κοριτσάκι, που μέσα σε μια στιγμή έμεινε ορφανό από μητέρα, σε τόσο τρυφερή ηλικία.

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα».

Ο νεαρός πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, αναφέρθηκε στη ληστεία – «καρμπόν» στον εκπαιδευτή του. «Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς»…

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία – Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από13χρονο κινητό τηλέφωνο

Newsroom

Συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία για ενδοοικογενειακή βία – Επτά συλλήψεις και συνολικά δεκατρείς νέες δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (17/05/2024)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com