17 Νοεμβρίου 2025
Απόψεις

Γιώργος Τσούνης: «Όχι άλλο πισωγύρισμα – Να μείνει ανοιχτό το ταχυδρομείο Θέρμου!»

Το κλείσιμο του ταχυδρομείου το μόνο που κάνει είναι να υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο την περιοχή μας.

Η υποβάθμιση ξεκίνησε με το κλείσιμο του Δημοτικού Σφαγείου, ακολούθησε το κλείσιμο του ΟΤΕ, της Εφορίας, του Ειρηνοδικείου, της ΔΕΗ και τώρα του γραφείου του ΔΕΔΔΗΕ. Έπειτα ήρθε το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας και τώρα έρχεται και το κλείσιμο του ΕΛΤΑ, που το μόνο που θα επιτύχει είναι να υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ήδη βεβαρημένη τοπική κοινωνία, η οποία υποφέρει από ελλείψεις στις παροχές και στις δομές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της.

Καλούμε, λοιπόν, τον λαό του Θέρμου και της γύρω περιοχής να αντισταθεί και να μην αποδεχθεί την αντιδραστική λογική του «κόστους – οφέλους», που εφαρμόζεται για τη διασφάλιση της κερδοφορίας των λεγόμενων «στρατηγικών επενδυτών», όπως τους αποκαλεί η κυβέρνηση.

Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί στον αγώνα για τις υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για τη λειτουργία της κοινωνίας, για τις ζωές των πολιτών, των ανθρώπων, και τις ανάγκες τους πάνω απ’ όλα – και όχι για το κέρδος των λίγων.

Η κυβέρνηση, συνειδητά, υπονομεύει, υποβαθμίζει και στο τέλος ιδιωτικοποιεί τις δημόσιες δομές, τις υπηρεσίες και τις κρατικές εταιρείες, περιορίζοντας την πρόσβαση των πολιτών σε αυτές και αποκλείοντας ανθρώπους προς όφελος των λίγων και «εκλεκτών» της.

Γεώργιος Τσούνης
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θέρμου

ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κωνσταντίνος Μαραγιάννης: «Όχι στην περαιτέρω υποβάθμιση του Δήμου Θέρμου – Να ματαιωθεί η κατάργηση των ΕΛΤΑ!»

Newsroom

Η γενοκτονία της ασφάλτου: Όταν η ανευθυνότητα σκοτώνει το μέλλον της χώρας

Newsroom

Το Δημόσιο Σχολείο οδηγός επιτυχίας στις Πανελλαδικές

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com