30 Απριλίου 2026
Δυτική ΕλλάδαΤοπικά νέα

Στο «κίτρινο» η Αιτωλοακαρνανία, στο «πορτοκαλί» Αχαία και Ηλεία, για το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας και για το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 καθώς εντάσσονται στο επίπεδο «4» (πορτοκαλί) του Χάρτη Πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ υψηλός είναι ο κίνδυνος στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας η οποία εντάσσεται στο επίπεδο «3» (κίτρινο).

Με έγγραφο της προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ζητάει να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους και να προβούν σε άμεση ενημέρωση των αρμοδίων Υπηρεσιών προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει αναρτήσει στο site της (www.pde.gov.gr) όλες τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την προστασία τους από πυρκαγιά, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του κινδύνου.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε πυρκαγιά, παρακαλείστε να ειδοποιήσετε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 ή στον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Οι περιοχές της Π.Δ.Ε. θα απαγορεύεται η κυκλοφορία κατά τις ημέρες πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς ή συναγερμού

Newsroom

Ιστορική επίσκεψη της Ιεράς Κοινότηταςτου Αγίου Όρους στο Αγρίνιο

Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Παναγίας Ελεούσας) λόγω εργασιών ΔΕΔΔΗΕ

Newsroom
Φόρτωση....