4 Μαΐου 2026
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Θέρμου για την Παλαιστίνη

Ακολουθεί Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Θέρμου:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, αυτές τις ημέρες, δεν υπάρχει καρδιά και μυαλό ελεύθερου ανθρώπου και δημοκράτη όπου γης, που να μην σκέφτεται και να μην ακουμπάει στα βάσανα του Παλαιστινιακου λαού.

Εκεί όπου για τόσα χρόνια, ματώνει και πεθαίνει ένας λαός για την ελευθερία του, από το κράτος-δολοφόνος, του Ισραήλ. Αυτές τις ημέρες γινόμαστε μάρτυρες στην παραποίηση, στο αναποδογυρισμα της πραγματικότητας με το κεφάλι κάτω.

Ο θύτης βαφτίζεται θύμα και το θύμα, θύτης. Από κυβερνήσεις, πρεσβείες, ΜΜΕ,διαδίκτυο.

Εκεί που το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ με την βοήθεια και την ανοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε,σφαγιαζουν έναν ολόκληρο λαό για δεκαετίες τώρα.

Τα fake news για δήθεν αγριοτητες σε παιδιά από το Ισραήλ κατακλύζουν το διαδίκτυο και το χειρότερο, τα αναπαράγουν χωρίς έλεγχο τα ΜΜΕ,όπου αργότερα, δήθεν τα διαψεύδουν.
Απαιτουμαι και παλεύουμε:
1) Εδώ και τώρα να γυρίσει πίσω η ελληνική φρεγάτα “ΨΑΡΑ”.
2)Καμία εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΝΑΤΟ -ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ στη Γάζα.
3)Άμεση εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης της ελληνικής βουλής από το 2015 για αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δεύτερη ημέρα του προσκυνήματος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ι. Π. Μεσολογγίου

Newsroom

Ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Newsroom

Θέρμο: Νέα επικεράμωση στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου

Newsroom
Φόρτωση....