16.5 C
Θέρμον
2 Οκτωβρίου 2025
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Δεκάχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Πάτρα

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην οδό Παπαστράτου, προς το Πάρκο, όταν ένα παιδί 10 ετών έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου και τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, κάτω από το μπαλκόνι βρίσκεται τέντα που ανέκοψε την πτώση, όμως ακόμη και έτσι το παιδί υπέστη κατάγματα και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου γύρω στις 7:30 το απόγευμα.

Προληπτικά το παιδί διασωληνώθηκε και στις 11:00 το βράδυ μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε, ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του παιδιού.

 

∗φωτογραφία αρχείου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

454 Χρόνια από τη Ναυμαχία του Λεπάντο – Εκδηλώσεις Μνήμης στις Οινιάδες

Newsroom

Αναστολή λειτουργίας δύο ΚΔΑΠ σε Ευηνοχώρι και Κατοχή με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου

Newsroom

17ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» – Αγρίνιο, 7 Δεκεμβρίου 2025

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com