Ρολάκια κανταΐφι με τυρί
Υλικά για 5 ρολάκια
- 200 -300 γρ φύλλο κανταΐφι
- 200 γρ τυρί γραβιέρα
- 2 κ.γ γλυκιά πάπρικα
- Ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια 6-7 εκ. με πάχος 2-3 εκ και πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα.
Κατόπιν απλώνουμε μαλλιά από το φύλλο, έτσι ώστε να τυλίξουμε τα μπαστουνάκια.
Όταν κάνουμε 5 ρολάκια ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο για να κολλήσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Τα βάζουμε σε ένα χαρτί, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι.
Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και μελί.