6.2 C
Θέρμον
4 Μαΐου 2026
Πολιτική

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Δρυς.

Ο Γιώργος Δρυς είχε διατελέσει βουλευτής Κέρκυρας, υφυπουργός Οικονομικών και υπουργός Γεωργίας με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη.

Ο Γιώργος Δρυς γεννήθηκε το 1944 στην Κέρκυρα. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών (1996-2001), υπουργός Γεωργίας (2001-2004), δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κερκυραίων, πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας (1982), μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) (1993), γενικός γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Κέρκυρας με το ΠΑΣΟΚ (από το 1989).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας – «Σπίτι μου ΙΙ»: Κλείνουν άρον – άρον το πρόγραμμα

Newsroom

Ο Κώστας Καραγκούνης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2026

Newsroom

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας-21η Απριλίου 1967: Μνήμη, αγώνας και επαγρύπνηση

Newsroom
Φόρτωση....