9 C
Θέρμον
28 Απριλίου 2026
Πολιτική

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας: Πλήγμα για το νομό μας το λουκέτο στα ΕΛΤΑ

ΘΕΜΑ:ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 200 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΤΑ. ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Ξαφνικό λουκέτο σε τουλάχιστον 200 καταστήματα ΕΛΤΑ στη χώρα μας, μεταξύ αυτών και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταστήματα σε Θέρμο, Βόνιτσα, Αιτωλικό, Μύτικα, Γαβαλού, Φυτείες, Νεοχώρι κ.α. ήδη κινδυνεύουν με κλείσιμο. Οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές και ιδιαίτερα για ηλικιωμένους και επαγγελματίες, των οποίων η πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες θα γίνει προβληματική και απροσπέλαστη.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει ως όφειλε, εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και αβεβαιότητα για τους κατοίκους αλλά και τους εργαζομένους.

Ήδη, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό, την οποία συνυπογράφουν βουλευτές της Νέας Αριστεράς, για την συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων των ΕΛΤΑ στην περιφέρεια.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που ιδρύθηκαν το 1828 επί σχεδόν 200 χρόνια επιτελούν σημαντικό ρόλο προσφέροντας υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας.

 

Γραφείο Τύπου Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κώστας Καραγκούνης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2026

Newsroom

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας-21η Απριλίου 1967: Μνήμη, αγώνας και επαγρύπνηση

Newsroom

Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμου: Συναγερμός για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Στο στόχαστρο εργαζόμενοι και οικογένειες

Newsroom
Φόρτωση....