17 Απριλίου 2026
Πολιτική

Η διαθεσιμότητα των αστυνομικών κατόπιν εορτής δεν αποτελεί άλλοθι για τον Χρυσοχοΐδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «αν η ΕΛΑΣ του κ. Χρυσοχοΐδη είχε ανταποκριθεί στην σοκαριστική καταγγελία της γειτόνισσας στη Δάφνη, τότε ίσως η 31χρονη γυναίκα σήμερα να ζούσε».

Προσθέτει ότι «η διαθεσιμότητα των δυο αστυνομικών κατόπιν εορτής δεν αποτελεί άλλοθι για τον κ. Χρυσοχοΐδη, που επί των ημερών του έχουμε σε επτά μήνες έξι γυναικοκτονίες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η ΕΛ.ΑΣ του κ. Χρυσοχοΐδη και του κ. Μητσοτάκη αντί να δείχνει αντανακλαστικά, μόνο όταν είναι να χτυπήσει διαδηλωτές και να καταπνίξει κοινωνικές αντιδράσεις στις ακραία αντικοινωνικές πολιτικές τους, ας ασχοληθεί επιτέλους θεσμικά με την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, που μετά και τα λοκντάουν και τον πολύμηνο εγκλεισμό βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμου: Συναγερμός για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Στο στόχαστρο εργαζόμενοι και οικογένειες

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στα 200 χρόνια από την Έξοδο, να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός την αποκατάσταση του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώστα στο Μεσολόγγι

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρών στις Γιορτές Εξόδου ο Σωκράτης Φάμελλος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com