18.3 C
Θέρμον
4 Μαΐου 2026
Αστυνομικά

Προφυλακιστέοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη

Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφός της επέμενε και πάλι πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως δεν απεικονίζεται αυτός στα βίντεο που κυκλοφορούν.

«Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε» λέει ο 34χρονος κατηγορούμενος

Νωρίτερα είχε απολογηθεί ο 34χρονος που επέμενε και αυτός πως  δεν σκότωσε τη Γεωργία Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και ότι περίμενε στο αυτοκίνητο, την ώρα που ο 39χρονος φίλος του και σύντροφος της εγκύου έπραξε το φρικιαστικό έγκλημα. «Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε, επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία, χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του, μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την οικοδομή και περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δεν γνώριζα τίποτα. Τα είχε προσχεδιάσει όλα εκείνος. Φοβήθηκα για μένα και την οικογένεια μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.

«Θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί« λέει η μητέρα του 39χρονου

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του κατηγορούμενου ανέφερε: «Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί; Πώς θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, «συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;». Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά».

Όπως δήλωσε η μητέρα του δράστη, νιώθει πως «θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί». Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, παρά μόνο ότι την είχε χτυπήσει.

«Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, κλαίω μέρα νύχτα».

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο και την Ιόνια Οδό λόγω του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2026»

Newsroom

Σύλληψη στο Αγρίνιο για κατοχή ναρκωτικών πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα

Newsroom

Μηνιαίος απολογισμός Απριλίου 2026: 1.420 παραβάσεις για την ελευθερία κίνησης πολιτών στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom
Φόρτωση....