27 C
Θέρμον
Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2025, 11:12
Viral Νέα - Video

Γρανίτσα 2024: Τσίπουρο, κλαρίνο και χορός στη Γιορτή Τσίπουρου

Γιορτή Τσίπουρου στη Γρανίτσα Ευρυτανίας Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, η πλατεία της Γρανίτσας Ευρυτανίας πλημμύρισε από κόσμο και μεθυστικά αρώματα τσίπουρου, καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού διοργάνωσε την ετήσια Γιορτή Τσίπουρου.

Ντόπιοι και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν και να απολαύσουν την παραδοσιακή φιλοξενία.

Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με τους ήχους της δημοτικής μουσικής να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε μια ταλαντούχα ορχήστρα, με τους Γιάννη Σφήκα και Μαρίνα Χατζή στα φωνητικά και τον Γιώργο Τουφεκούλα στο κλαρίνο, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Η Γιορτή Τσίπουρου στη Γρανίτσα αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή, μια ευκαιρία για τους κατοίκους να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να τιμήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της ευρυτανικής γης.

 

 

Greek Village Life

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Άγραφα: Ημερήσιο Πανηγύρι Αγίας Τριάδας στο Κρέντη Ευρυτανίας

Newsroom

18χρονος από το Αγρίνιο διατηρεί ζωντανή την παράδοση με το κλαρίνο

Newsroom

Το Άγνωστο Κάστρο και η Σπηλιά-Πρόσωπο στο Φαράγγι του Αχελώου – Το Μυστήριο του Καστρακίου Τοπόλιανων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com