1 Μαΐου 2026
news1

Μεσολόγγι: Του έκανε παρατήρηση για το ροχαλητό κι εκείνος τον κλείδωσε στην αποθήκη

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δύο γειτόνων στο Μεσολόγγι για το… ροχαλητό. 

Συγκεκριμένα ένας 62χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έκανε παρατήρηση στον 42χρονο γείτονά του, γιατί ροχαλίζει τόσο δυνατά, που διαταράσσει την κοινή ησυχία. 

Ο 42χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να του έστησε καρτέρι στην είσοδο του σπιτιού του, τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο και στη συνέχεια τον κλείδωσε στην αποθήκη του σπιτιού του, εγκαταλείποντάς τον εκεί.

Ευτυχώς ο 62χρονος είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι του και τον έβγαλε από την αποθήκη. 

Ο 42χρονος συνελήφθη, ωστόσο δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως την Παρασκευή που θα γίνει το δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητά του.

 

Πηγή: star.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....