10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:04
news1

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες έκαναν ξανά δοκιμαστικό – Εξελίξεις με τον Ντάνο

Με πυρετώδεις προετοιμασίες συνεχίζονται τα δοκιμαστικά των παικτών για το Survivor All Star. Οι συμμετέχοντες, που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο, περνούν από εργομετρικά τεστ για να δουν τις επιδόσεις τους.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Στάθης Σχιζάς, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Βρησηίδα Ανδριώτου θα ξανά περάσουν δοκιμαστικό για να μπορέσουν να μπουν στο παιχνίδι καθώς παραπονέθηκαν για κάποια προβλήματα που εντόπισαν κατά την διάρκεια της δοκιμασίας.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκριναν πως ότι αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο για τους παίκτες, καθώς η επίδοση τους στην δοκιμασία είναι καθοριστική για να μπουν στο Survivor All Star.

Survivor All Star καλεί Γιώργο Αγγελόπουλο

Όσον αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο Πρωινό του ΣΚΑΙ, ο Ντάνος θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Αν και ο ίδιος έχει διαψεύσει πολλές φορές αυτές τις φήμες, φαίνεται πως μάλλον έχει βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να δώσει το παρών στο Survivor All Star. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο τρόπος που θα ενταχθεί στο παιχνίδι, αλλά και ο ρόλος του. Η είδηση έκανε ακόμα και την Φαίη Σκορδά να απορήσει, καθώς μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχε μπει τέλος σε οποιοδήποτε περίπτωση συμμετοχής του.

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com