16.2 C
Θέρμον
4 Οκτωβρίου 2025
news1

H Nokia άλλαξε λογότυπο για πρώτη φορά στα 60 χρόνια

Την Κυριακή η φινλανδική ΝΟΚΙΑ, εταιρία – κολοσσός στις τηλεπικοινωνίες, παρουσίασε το νέο της λογότυπο.

Η εταιρία προχώρησε στην πρώτη αλλαγή του brand identity της για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, στο πλαίσιο της νέας της στρατηγικής μάρκετινγκ.

Το νέο logo αποτελείται από 5 διαφορετικά σχήματα – πλεγμένα μεταξύ τους – που συνθέτουν τη λέξη NOKIA.

Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα που είχε το παλιό logo – ανάλογα με τη χρήση – έχει αντικατασταθεί με μωβ-ροζ αποχρώσεις.

Όπως είπε στο Bloomberg ο διευθύνων σύμβουλος, Πέκα Λάντμαρκ, στόχος είναι να  λανσαριστεί ξανά η ΝΟΚΙΑ ως εξελιγμένη εταιρία τηλεπικοινωνιών γενικότερα.

«Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, εξακολουθούμε να είμαστε μια επιτυχημένη μάρκα κινητών τηλεφώνων, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της Nokia», δήλωσε ο Λάντμαρκ. «Θέλουμε να λανσάρουμε μια νέα μάρκα που εστιάζει πολύ στα δίκτυα και τη βιομηχανική ψηφιοποίηση, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από τα παλαιού τύπου κινητά τηλέφωνα».

Πηγή: skai.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com