18.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:39
news1

Το ThermoNews.gr διοργανώνει SUPER διαγωνισμό!

Το ThermoNews.gr διοργανώνει SUPER διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν 3 διήμερα σε υπέροχους προορισμούς!

Ένα διήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο «Thermios Apollon».

Στο λόφο Πανόραμα του Θέρμου Τριχωνίδας, σε ένα κατάφυτο τοπίο με πανοραμική θέα τη γραφική κωμόπολη του Θέρμου είναι χτισμένο το πέτρινο ξενοδοχείο “Θέρμιος Απόλλων”, με τα κομψά δωμάτια, τις πολυτελείς σουίτες και το βραβευμένο του εστιατόριο.

Ένα διήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο «Abbey Resort» στη Ναύπακτο.

Το κατάλυμα ABBEY RESORT με νέα διεύθυνση ανακαινίσθηκε το  έτος 2022, διαθέτει 16 διαμερίσματα με εξοπλισμό προετοιμασίας γευμάτων και 8 δωμάτια , που μπορούν να φιλοξενήσουν απο δύο έως και τέσσερα άτομα . Τα περισσότερα διαμερίσματα και δωμάτια έχουν θέα στην πισίνα και στην θάλασσα, με ιδιωτικό μπαλκόνι και φυσικά ελεύθερη χρήση της πισίνας, μπάρ και υπέροχο πρωινό με τοπικά προϊόντα.
Η παραλία βρίσκεται στα 200 μέτρα από το κατάλυμα με τα πόδια, χωρίς να διαθέτει οργανωμένη πλαζ , ενώ στα 800 μέτρα βρίσκεται η γνωστή “γαλάζια λίμνη” η οποία διαθέτει οργανωμένη πλάζ .

Ένα διήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο «Αλθαία» στο Πετροχώρι Θέρμου.

Το συγκρότημα ΑΛΘΑΙΑ αποτελεί έναν ιδανικό και ισορροπημένο συνδυασμό ανάμεσα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Αιτωλίας και των υπηρεσιών μίας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.

Είναι τοποθετημένο σε απόσταση 35 περίπου χιλιομέτρων στα Ανατολικά – Νοτιοανατολικά του Αγρινίου, στα 40 χιλιόμετρα Βόρεια – Βορειοανατολικά της Ναυπάκτου, στα Ανατολικά της Τριχωνίδας λίμνης και σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το Θέρμο, πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου.

Όροι και προϋποθέσεις  ΕΔΩ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com