18.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 10:09
news1

Το φονικό όπλο «πρόδωσε» τον δράστη της γυναικοκτονίας – Έσφαξε με μανία την ερωμένη του στη μέση του δρόμου

Το φονικό όπλο που ο ίδιος ο δράστης πέταξε στα σκουπίδια, τον πρόδωσε, ενώ παράλληλα έφερε στο φως ένα απίστευτο ερωτικό δράμα, στο οποίο βέβαια το… χρήμα έπαιζε κυρίαρχο ρόλο.

«Μου πουλούσε έρωτα και μου “έτρωγε” λεφτά. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, ο 36χρονος γυναικοκτόνος από το Μπαγκλαντές, που δολοφόνησε την ερωμένη του μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη.

Η 37χρονη ομοεθνής του, η οποία εργαζόταν μαζί του στην ίδια βιοτεχνία, έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές του. Διατηρούσε παράνομη σχέση με τον δολοφόνο της, ενώ ο άντρας της ήταν άνεργος. Όπως ισχυρίστηκε ο 36χρονος, το θύμα του «άρπαξε» 20.000 ευρώ δανεικά. Εκείνος τα ζητούσε πίσω, αλλά το θύμα του έλεγε πως δεν τα είχε.

Όταν αντιλήφθηκε πως τον χρησιμοποιούσε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, αποφάσισε να τη σκοτώσει. Πήγε στην Ομόνοια, αγόρασε ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια της έδωσε ραντεβού θανάτου έξω από το σπίτι της, στην Οδό Τενέδου στην Κυψέλη στις 3 το μεσημέρι. Της ζήτησε να κατέβει κάτω. Εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τη ρώτησε το λόγο και για τα 20.000 ευρώ. Του απάντησε πως δεν έχει καν αποδείξεις ότι της τα έχει δώσει. Διαπληκτίστηκαν, έπεσε πάνω της και την έσφαξε με μανία.

Στη συνέχεια, πέταξε το φονικό όπλο στα σκουπίδια και τράπηκε σε φυγή, αλλά είχε γίνει ήδη αντιληπτός από περαστικούς.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com