23.2 C
Θέρμον
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 13:39
news1

Σασμός: Η σοκαριστική σκηνή που ο Μανόλης εξομολογείται πως ο δολοφόνος είναι ο Μαθιός

Σασμός: Δραματικές εξελίξεις μετά την αποκάλυψη.

Η ώρα μηδέν φαίνεται πως φτάνει για τον Μαθιό στη σειρά του Alpha, Σασμός. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα και το σκοτεινό μυστικό του κινδυνεύει να βγει στο φως. Οι ενοχές έχουν πνίξει τον Μανόλη, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Στεφανή, και πλέον έχει πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από αυτό το βάρος που του έχει αλλάξει τη ζωή.

Ο Μανόλης προσεύχεται στην εκκλησία κι ο παπα-Μιχάλης τον συμβουλεύει να βγάλει από μέσα του ότι τον πονάει και δεν τον αφήνει να ηρεμήσει. Παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί και να πει πια την αλήθεια. Ο Μανώλης εξομολογείται πως ήταν μπροστά στη δολοφονία του Στεφανή κι ότι ο φονιάς είναι ο Μαθιός με τον παπα-Μιχάλη να μένει εμβρόντητος.

Οι χρήστες του Twitter ανέφεραν πως η σκηνή ήταν συγκλονιστική και πως επιτέλους και μετά από τόσο καιρό ο Μανώλης μίλησε για το φονικό.

Σασμός – Τρίτη 01 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 26: Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό.

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27: Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

 

 

zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com