11.3 C
Θέρμον
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 7:16
news1

Πεντέλη: «Αυτοψία» Μητσοτάκη στα καμένα» – «Είμαστε ευγνώμονες«, το μήνυμα στους πυροσβέστες

Με πυροσβέστες που έδωσαν την μεγάλη μάχη με την φωτιά και νοσηλευτές συνομίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται στην Πεντέλη και συνοδεύεται από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Χρήστο Στυλιανίδη.

Πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το νοσοκομείο παίδων Πεντέλης. Εκεί, ρώτησε τους πυροσβέστες αν πρόλαβαν να ξεκουραστούν και στην συνέχεια τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων. Οι πυροσβέστες αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον συνάντησαν έδειξαν στον πρωθυπουργό μέχρι που έφτασε η φωτιά.

Χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός μετέβη στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων και διαχείρισης κρίσεων και ενημερώθηκε για την πορεία των πυρκαγιών.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για πάρα πολύ δύσκολη πυρκαγιά στην Πεντέλη, τονίζοντας πως υπήρξε πολύ καλύτερος συντονισμός από ό,τι είχαμε συνηθίσει και έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, δεν αποκλείεται και η περίπτωση του εμπρησμού», τόνισε χαρακτηριστικά για τη φωτιά στην Πεντέλη ο πρωθυπουργός, ενώ διαβεβαίωσε δε ότι το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες.

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com