21.5 C
Θέρμον
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 8:59
news1

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η παρουσία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακοινώθηκε το “διαζύγιο” των δυο πλευρών.

Μια ακόμα αγωνιστική σεζόν που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να την ολοκληρώσει με τον προπονητή που την ξεκίνησε. Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε το αναμενόμενο διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν χθες (20/02) απευθείας σε επαφή με τον Μαυροβούνιο τεχνικό αλλά και τον ατζέντη του και υπήρξε οριστική συμφωνία για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Ο Ράντονιτς θα λάβει κανονικά το ποσό που απομένει για το φετινό του συμβόλαιο, αλλά και το μισό της επόμενης σεζόν.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του», αναφέρουν οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Σερέλης αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, έχοντας άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Σίμτσακ. Παράλληλα, ο γυμναστής του Ιωνικού, Αλέξανδρος Σταμούλης, θα προστεθεί στο σταφ, αφού αποχώρησε και ο γυμναστής που είχε φέρει μαζί του ο Ράντονιτς.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com