20.4 C
Θέρμον
18 Σεπτεμβρίου 2025
news1

Πάτρα: Ανήλικη έκλεψε αυτοκίνητο και δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι αγόρι

Για κλοπή αυτοκινήτου συνελήφθη μια 15χρονη στην Πάτρα, η οποία μάλιστα δήλωσε ανδρικό όνομα. 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η ανήλικη μπήκε σε σπίτι στην Πάτρα, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη και έκλεψε το όχημα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ανήλικη οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ακινητοποιήσουν. Άμεσα συνελήφθη μιας και δεν διέθετε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης.

Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και προέκυψε πως είχε κλέψει το αυτοκίνητο. Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως η κοπέλα δήλωσε ανδρικό όνομα. Μάλιστα η συλληφθείσα φέρεται να έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για άλλες άλλες παράνομες πράξεις.

newsit,gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com