18.5 C
Θέρμον
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 18:06
news1

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο 31χρονο

Οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση 31χρονου κυνηγού παραμένουν άκαρπες

Συνεχίζεται η έρευνα στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό του 31χρονου, ακόμα και σε χωράφια και εγκαταλειμμένα σπίτια, στις γύρω περιοχές. Σε βάλτους και χαράδρες μέρα και νύχτα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και τη βοήθεια drone.

Παρά τις έρευνες όμως ο Μπάμπης Κούτσικος, που είχε έρθει από το εξωτερικό παραμονές των Χριστουγέννων, για τον γάμο ξαδέρφης του, παραμένει αγνοούμενος για 4η μέρα και η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται, σε μια εξαφάνιση που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Μέσα από τους χρόνους των δραματικών γεγονότων και τους ισχυρισμούς του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον νεαρό πριν εξαφανιστεί, φαίνεται πως έχουν προκύψει μια σειρά από ερωτήματα που πιθανότατα κρύβουν άγνωστες αλήθειες, πίσω από την εξαφάνιση.

Κομβικός για την υπόθεση φαίνεται να είναι ο ρόλος του 51χρονου κρεοπώλη, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Μπάμπη καθώς ήταν αυτός που θα πήγαινε για κυνήγι με τον 31χρονο άνδρα, την περασμένη Πέμπτη.

Στο πλαίσιο αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών από Αθήνα και Πάτρα που έχουν μεταβεί στο Μεσολόγγι για να συνδράμουν στις έρευνες αναζητούν απαντήσεις στα κενά που υπάρχουν από όσα έχει πει και έχει κάνει ο 51χρονος μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

 

 

 

Πηγή; ant1news.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com