18.5 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 7:36
news1

Και τρίτη γυναίκα στα χέρια του «δράκου» με το τατουάζ – «Δεν φταίω εγώ, η κοκαΐνη και τα ποτά φταίνε», λέει ο ίδιος

Στο ερευνητικό πεδίο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μπήκε νέα καταγγελία μιας κοπέλας, η τρίτη κατά σειρά, η οποία μετέβη χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς και ανέφερε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ.

Η νεαρή γυναίκα, όπως είπε, ήρθε πριν μερικούς μήνες πρόσωπο με πρόσωπο, με τον Αλβανό βιαστή, ο οποίος πήγε να της επιτεθεί, αλλά κατάφερε την τελευταία στιγμή να του ξεφύγει. Τον αναγνώρισε όπως είπε στους αστυνομικούς από φωτογραφίες που είδε και αποφάσισε να καταγγείλει την επίθεση. Ο κατηγορούμενος στην κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, υποστήριξε ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα και ότι δεν φταίει αυτός αλλά η κοκαΐνη και τα ποτά που ήπιε την ημέρα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού στο Παλαιό Φάληρο. Νηφάλιος πλέον και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις φρικιαστικές του πράξεις, υποστήριξε στην κατάθεση του, ότι ανάμεσα στις δύο επιθέσεις, τα ξημερώματα της Κυριακής, περιπλανιόταν στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

Υποστήριξε ότι την πρώτη κοπέλα, την εντόπισε στο φανάρι και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αμφιθέας και άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από κατάστημα που ήταν ανοικτό και τον κυνηγήσουν. Έτσι, έφυγε τρέχοντας και όταν σιγουρεύτηκε ότι δεν τον κυνηγούσαν, τριγυρνούσε για ώρα στα στενά της περιοχής και όταν τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε στη στάση Αγία Σκέπη την 34χρονη, την πλησίασε και τη ρώτησε μια πληροφορία για λεωφορείο της Γλυφάδας.

Ανυποψίαστη η ιδιωτική υπάλληλος, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και όταν μπήκε στην ειδική εφαρμογή για να τον βοηθήσει, τότε ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ, την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, την έσυρε στο πάρκο Νερού, την έριξε στο έδαφος και τη βίασε δύο φορές. Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ανέφερε πως όταν είδε φωτογραφίες του στα ΜΜΕ, φοβήθηκε πως θα συλληφθεί και έφυγε για την Αλβανία.

Έμεινε σε διάφορα σημεία στην Αυλώνα, αλλά και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, όταν όμως αυτοί που τον φιλοξενούσαν κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε την Ελλάδα τον έδιωξαν, και όπως είπε στους αστυνομικούς πιστεύει ότι ήταν και αυτοί που τον “κάρφωσαν” στις αρχές. Στη συνέχεια τόνισε πως αναγκαστικά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του, όπου και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας. Ο 45χρονος όταν εισέβαλαν οι επίλεκτες δυνάμεις της αστυνομίας, παρακολουθούσε τηλεόραση και περίμενε να δει τις αναφορές των Αλβανικών καναλιών, για την υπόθεσή του.

Όταν έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στον 6ο όροφο, ο βιαστής με το τατουάζ, έτρωγε πατατάκια και παραδόξως δεν είχε πιεί καθόλου αλκοόλ. Ακολούθησε τους αστυνομικούς και μάλιστα ζήτησε ο ίδιος να εκδοθεί στην Ελλάδα. Στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, παραδόθηκε στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς, σε Έλληνες αστυνομικούς. Με συμβατικό αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, και χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στον Ανακριτή, και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι, βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com