13 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 3:17
news1

Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνει χαμό στο Twitter με το βίντεο για τη χαμένη πτήση

Χαμός έγινε στα social media μετά το ξέσπασμα της ηθοποιού, Ζέτας Μακρυπούλια, κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, καθώς έχασε την πτήση για Σάμο επειδή είχε πάει στην τουαλέτα.

Από την Κυριακή, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστησαν πάρτι και το όνομα «Ζέτα Μακρυπούλια», όπως και το όνομα της αεροπορικής εταιρείας βρίσκονται στην κορυφή των trends στο Twitter.

Πολλοί είναι οι χρήστες που δίνουν δίκιο στην ηθοποιό λέγοντας ότι η εταιρεία όφειλε να φωνάξει από τα μεγάφωνα το όνομα της επιβάτιδας που έλειπε, την ώρα που έκλεινε το check in.

Ωστόσο, άλλοι ρίχνουν σε εκείνη την ευθύνη από τη στιγμή που η ίδια παραδέχθηκε ότι καθυστέρησε να κάνει check in επειδή ήταν στην τουαλέτα.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν έχασε το χιούμορ της και απάντησε στους επικριτές της «ανεβάζοντας» στον λογαριασμό της στο Instagram μία χιουμοριστική εικόνα που εμφανίζεται η ίδια να… πετά έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους, κρατώντας ένα πλακάτ που γράφει: «Πάω για κατούρημα».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Τι ακριβώς συνέβη 

Το πρωί της Κυριακής, 4 Ιουνίου 2023, η  Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τη «δυσάρεστη εμπειρία» -σύμφωνα με την ίδια – που είχε στο αεροδρόμιο. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Σάμο, όταν τελικά «έχασε» την πτήση της στο αεροδρόμιο. Σε βίντεο που μοιράστηκε σε story ακούγεται, αρχικά, να λέει: «Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε, και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω».

«Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν», συμπλήρωσε.

Πηγή: skai.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com