15.2 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 9:09
news1

Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου – Οι πρώτες πληροφορίες

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού το απόγευμα της Παρασκευής γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ευτυχισμένη και με τον Κωνσταντίνο Δανιά στο πλευρό της, κρατά τον καρπό του έρωτά τους αγκαλιά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, ενώ μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας σύμφωνα με το TLife. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και αξίζει να σημειωθεί ότι προετοιμαζόταν καιρό γι’ αυτό, αφού είχε βάλει στην άκρη την καριέρα της για να αφιερωθεί στο ταξίδι της μητρότητας.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, όπως και επιθυμεί εξάλλου να κάνει από την αρχή της σχέσης του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021. Ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, εξακολουθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media.

Ιωάννα Μαλέσκου – Τα κιλά της εγκυμοσύνης 

«Έχω πάρει ήδη 13 κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα αλλά το αλάτι και η ζάχαρη έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Εννοείται ότι έχω λιγούρες τη νύχτα, όσο πειθαρχημένη και να είμαι», δήλωνε στο περιοδικό «You» η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com