4 Μαΐου 2026
news1

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ενταντική νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξάγεται ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παρατεταμένη έξω από το γήπεδο.

Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να αρχίζουν να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μηρό του αστυνομικού έπληξε κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα, ενώ βρίσκεται στην εντατική.Ο αστυνομικός που είναι γύρω στα 30 τραυματίστηκε σοβαρά και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κρατικό της Νίκαιας με ασθενοφόρο παρά το γεγονός πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup διακόπηκε οριστικά ύστερα από αναμονή 45 λεπτών καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό του Ρέντη ήταν αποπνικτική και οι αθλητές δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

 

 

Πηγή; newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....