12.8 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 7:51
news1

Αμβρακία Οδός: Στην κυκλοφορία η παράκαμψη Αμφιλοχίας(Βίντεο)

Στην κυκλοφορία δόθηκε χθες  22 Ιουλίου 2022 η Παράκαμψη Αμφιλοχίας.

Στα εγκαίνια της Παράκαμψης Αμφιλοχίας, που ολοκληρώθηκε πέντε μήνες νωρίτερα από ό,τι αρχικά σχεδιαζόταν και συνδέει τον οδικό άξονα Άκτιο – Αμβρακία με την Ιόνια Οδό, παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Παράκαμψη Αμφιλοχίας, η οποία παραδίδεται στην κυκλοφορία πέντε μήνες νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, έχει μήκος 17 χιλιόμετρα και αποτελεί μέρος του ευρύτερου έργου για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Άκτιο – Αμβρακία, συνολικού προϋπολογισμού 160,5 εκατομμυρίων ευρώ. Συνδέει τον οδικό άξονα Άκτιο – Αμβρακία με την Ιόνια Οδό, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την οδική ασφάλεια και αποσυμφορώντας την Αμφιλοχία, η οποία έως σήμερα επιβαρύνεται από την κίνηση οχημάτων προς τα νησιά του Ιονίου, ειδικά τους θερινούς μήνες. Ο άξονας Άκτιο – Αμβρακία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023.

Song: Skandr – Road Trip (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/EQdKdwnwtUU Instagram: n.p._production https://bit.ly/2QnGVYS

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com