28 Ιανουαρίου 2026
news1

Αγρίνιο: Συνάντηση Δημάρχου με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing WAKO με την εθνική ομάδα υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή τον Νίκο Κακαρελη Νίκο να κατακτήσει 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και  πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Βλάχου–Τριανταφυλλάκη, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.Τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αρσινόη Αθανασίου και Κατερίνα ΤσακανίκαΣτην 5η θέση διακρίθηκαν η ΜαρίλιαΨαρουδακη, ο Γιάννης Αθανασίου, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας και ο Ηλίας Παπαδέας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις  και βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Κακαρέληςκατάφεραν και πάλι να γεμίσουν υπερηφάνεια τους Αγρινιώτες», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Κακαρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συνεργασία “Δουλεύουμε εντατικά και με συνέπεια έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε αθλητικό μέ4λλον για το Αγρίνιο».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com