18.6 C
Θέρμον
Σάββατο, 17 Μαΐου 2025, 13:21
news1

Τραγωδία στις Σέρρες-Σε θανατηφόρο τροχαίο πέθαναν οι γονείς και έζησαν τα δύο μικρά παιδιά

Εσπευσμένα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε ο 12χρονος τραυματίας τροχαίου, που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών και στο οποίο σκοτώθηκαν οι γονείς του αγοριού.

Ο 12χρονος που φέρει βαριά τραύματα χειρουργείται προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, ενώ ο 10χρονος αδερφός του, είναι ελαφρά τραυματισμένος και έχει τις αισθήσεις του.

Τα δύο παιδιά επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας τους 49 χρόνων με συνεπιβάτη την μητέρα τους 45 χρόνων και προφανώς επέστρεφαν στη χώρα τους τη Ρουμανία, έπειτα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε τουριστική περιοχή της Ελλάδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ το όχημα της οικογένειας από τη Ρουμανία, κινούνταν στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Σερρών, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρό το ζευγάρι των Ρουμάνων, ενώ ο 12χρονος γιος τους, βαριά τραυματισμένος, μαζί με τον 10χρονο αδερφό του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”.

Στο χειρουργείο εσπευσμένα ο 12χρονος – Εκτός κινδύνου ο 10χρονος αδερφός του

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδερφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά έχουν τις αισθήσεις τους και επικοινωνούν με το περιβάλλον.

Το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι, στις δώδεκα η ώρα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο της τετραμελούς οικογένειας, που έφερε ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, μέχρι να απεγκλωβιστούν τα θύματα και να καθαρίσει ο δρόμος.

 

Πηγή: vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com