34.1 C
Θέρμον
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 20:20
news1

Σασμός: «Άσε με να πεθάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ» – Πατάει την σκανδάλη και αυτοκτονεί

Όχι μόνοι οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς αλλά και σύσσωμοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν ποιο θα είναι το τέλος του σκοτεινού αυτού ανθρώπου που συνεχώς ζητά εκδίκηση στον Σασμό. Τo ΤV24 έμαθε και σας αποκαλύπτει πως ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν θα δυσκολευτεί να πατήσει τη σκανδάλη. Αποδέκτης της σφαίρας όμως, αυτή τη φορά θα είναι ο ίδιος.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

O Ευθύμης Φαρμάκης συμπλήρωνε την τριάδα των κολλητών από την Άνω Ποριά, που έκαναν από μικρά παιδιά κοινά όνειρα για το μέλλον. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Παύλος Βρουλάκης αναγκάστηκε να φύγει μακριά μετά τον χαμό του γιου του, Γιάννη, ο Δημήτρης Μαραθάκης έγινε γιατρός και πήγε στην Αθήνα, ενώ ο Ευθύμης Φαρμάκης έχασε τον δρόμο του ή μάλλον τον βρήκε στον κόσμο της νύχτας. Ο άντρας από την Κρήτη μπλέχτηκε από νωρίς με τον υπόκοσμο και όταν έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε, τη γυναίκα του Ρέα, αποφάσισε να κάνει και τους γύρω του να πονέσουν. Και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις της σειράς, τα καταφέρνει. Σε αυτό το «παιχνίδι» όμως δεν είναι μόνος του. «Απέναντί» του εκτός από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς έχει και τους δύο κολλητούς του. Ο μεν Δημήτρης δεν θέλει να πιστέψει ότι κάτι κακό κρύβεται μέσα στην ψυχή του παιδικού του φίλου και προσπαθεί συνεχώς να του δίνει ελαφρυντικά, ο δε Παύλος του έχει τάξει πως είναι έτοιμος να βάψει τα χέρια του με το αίμα του, αν μάθει ποτέ ότι πείραξε άτομο από την οικογένειά του. Ό,τι κι αν λένε πάντως όλοι, ό,τι κι αν του καταλογίζουν, ο Ευθύμης δηλώνει απέναντι σε όλα αθώος.

Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τέλος στη ζωή του!

Οι έρευνες του Αντώνη, του Λευτέρη, της Ντίνας και του Μύρωνα σύντομα θα αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα. Όλοι οι δρόμοι θα οδηγήσουν φυσικά στο οινοποιείο του Ευθύμη Φαρμάκη, όμως αυτή τη φορά, όσο κι αν θέλουν να τον δουν με χειροπέδες στα χέρια, δεν θα βιαστούν. Οι κινήσεις τους θα είναι προσεκτικές προκειμένου να τον συλλάβουν, ενώ ελάχιστοι θα μάθουν ότι βρέθηκαν ίχνη του πίσω από μεγάλα δολοφονικά χτυπήματα, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Αντώνη τη μέρα του γάμου του με τη Μαρίνα. Ένας από τους ελάχιστους όμως θα είναι ο Παύλος, ο οποίος θα κλονιστεί. Χωρίς να πει λέξη παραπάνω, χωρίς να σκεφτεί την οικογένειά του, ακόμα και το αν θα κινδυνεύσει η ίδια του η ζωή, θα πάρει το όπλο και θα πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης, σαν να τον περίμενε από καιρό, θα τον καλοδεχτεί.

«Γνωρίζεις πολύ καλά Ευθύμη γιατί είμαι εδώ. Σου είχα τάξει κάτι, πως αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από την κεφαλή ανθρώπου που αγαπώ, θα είμαι εκείνος που θα σου αφαιρέσει τη ζωή, όπως προσπάθησες να αφαιρέσεις κι εσύ του Αντώνη», θα του πει και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, θα προτάξει το όπλο πάνω στον κολλητό του. Ο Ευθύμης δεν θα αντιδράσει, δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες του, δεν θα θελήσει να ξεφύγει, ούτε καν να του επιτεθεί. Γνωρίζοντας πλέον ότι ήρθε το τέλος του, ένα πράγμα θα του ζητήσει. «Ασε με να πεθάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ, Παύλο. Ασε με να πάω στη Ρέα μου όπως εγώ θέλω» και ο άντρας θα το σεβαστεί. Με αποφασιστικές κινήσεις, ο Φαρμάκης θα βγάλει το όπλο από το συρτάρι του γραφείου του, θα βάλει την κάννη στο στόμα του και έτσι απλά θα πατήσει τη σκανδάλη. Ο πυροβολισμός θα ηχήσει σε μεγάλη έκταση, δημιουργώντας ακόμα μία ανησυχία στους κατοίκους της Ανω Ποριάς…

Ο Σταύρος δεν κάνει παραχώρηση πατρότητας

Για να αφήσει η Καλλιόπη τον Αστέρη και την Αργυρώ να παντρευτούν, ζητά μόνο ένα πράγμα. Το παιδί να πάρει το επίθετο Σταματάκης. Το… «βέτο» που τους ασκεί δεν φαντάζει σε κανέναν παράλογο, ωστόσο ο Σταύρος έχει διαφορετική άποψη. «Ο καλός ο Σταύρος που γνώρισες δεν υπάρχει πια. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω για καμία παραχώρηση πατρότητας. Και μην μπεις στον κόπο να με πάρεις ξανά τηλέφωνο, Σταματάκη. Από εδώ και στο εξής θα μιλάς με τον δικηγόρο μου», ξεκαθαρίζει στον Αστέρη όταν του τηλεφωνεί για να του ζητήσει το προφανές και ο κόσμος γύρω του μαυρίζει. Μοιράζεται με την Αργυρώ τα νέα και μαζί συμφωνούν πως πρέπει να μιλήσουν με τη Στέλλα. Και η όμορφη δικηγόρος όμως δεν έχει από μεριά της κάτι ευχάριστο να τους πει. «Είναι διαδικασία που απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που θα βοηθήσει είναι να γίνει ένα τεστ DNA που θα αποδεικνύει πως βιολογικός πατέρας είσαι εσύ Αστέρη. Και πάλι όμως θα πρέπει να γίνει δικαστήριο», τους ενημερώνει. Το μόνο που μένει είναι η Αργυρώ να ζητήσει μια πίστωση χρόνου από την Καλλιόπη μέχρι να αλλάξει το επίθετο του παιδιού, γεγονός που θα τους επιτρέψει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Παντελής περιμένει τον Παντελή τζούνιορ

Από τη στιγμή που έμαθε πως η θυγατέρα του θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του εγγόνι, κερνάει όλο το χωριό και φυσικά είναι σίγουρος πως το παιδί όχι απλά θα είναι αγόρι αλλά και θα πάρει το όνομά του. Οι συγχωριανοί του πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο χαρούμενο και γαλαντόμο και δεν θέλουν να του πουν ότι υπάρχει περίπτωση το παιδί να είναι κορίτσι. Το κάνει όμως η Άννα και μάλιστα με τον πλέον άκομψο τρόπο. «Και γιατί να είναι Παντελής και όχι Αννούλα;», τον ρωτάει και μπαίνει στη μέση η Θοδώρα για να τους θυμίσει πως στην επιλογή του ονόματος θα πρέπει να συμμετέχει και ο Λευτέρης. Άννα και Παντελής που δεν θέλουν να της χαλούν χατίρι, της υπόσχονται πως τελικά θα γίνει αυτό που θέλει εκείνη.

Η Άσπα θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι

Άσπα και Παύλος συζητούν για τον θάνατο του Κώστα και για την εντολή θανάτου που έδωσε εκείνη στον θείο της, χωρίς να γνωρίζει ότι ο αγαπημένος της τους ακούει από τον επάνω όροφο του σπιτιού. Από εκείνη τη στιγμή, ο Μύρωνας κλονίζεται και την επόμενη μέρα μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Η Άσπα δεν θα χάσει χρόνο, θα πάει να τον βρει και εκείνος θα της αποκαλύψει πως άκουσε την κουβέντα τους αλλά πως δεν έχει πρόθεση να μιλήσει σε κανέναν για τη συμμαχία της με τον Παύλο. Όμως θα της ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί, γεγονός που θα οδηγήσει την ξαδέλφη της Αργυρώς στο συμπέρασμα πως είναι καταραμένη και πως δεν θα στεριώσει με κανέναν άντρα ποτέ. Μάλιστα, πάνω στην απελπισία της, θα ρωτήσει τον παπα-Μιχάλη μήπως θα ήταν καλύτερα για όλους να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι.

Ο Ευθύμης έχει μαγνητοφωνήσει τον Μαθιό…

Η Καλλιόπη πηγαίνει στην επιχείρηση του Ευθύμη για να συναντήσει τον Βαγγέλη και να του ζητήσει να συνετίσει τον αδελφό του σε σχέση με την παραχώρηση της πατρότητας, όμως για κακή της τύχη θα πέσει πάνω στο αφεντικό του. Ο Φαρμάκης, αφού την κεράσει ένα ποτήρι από το νέο του κρασί, πάνω στην κουβέντα θα τη ρωτήσει πόσα ξέρει για τους γιους της και εκείνη χωρίς να το σκεφτεί θα απαντήσει με σιγουριά πως ξέρει τα πάντα. Ο Ευθύμης τότε θα την αφοπλίσει ρωτώντας τη αν δηλαδή γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και για του λόγου του αληθές λίγο αργότερα θα βάλει στο κινητό του να παίξει η ηχογραφημένη ομολογία του. Η Καλλιόπη θα τον απειλήσει πως αν ποτέ χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό θα τον κάψει ζωντανό, όμως ο Ευθύμης δεν φοβάται. Ο Μαθιός θα μάθει την ύπουλη κίνηση του οινοπαραγωγού και με τη σειρά του θα την αποκαλύψει στη Βασιλική, η οποία θα νιώσει το τέλος να πλησιάζει…

 

Πηγή: youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com