18 C
Θέρμον
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2025, 21:03
news1

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος αδελφοκτόνος

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 18χρονος, ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός κατηγορούμενος σκότωσε τον αδελφό του καρφώνοντας ένα ψαλίδι στο στήθος ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις της μητέρας και της γιαγιάς του οι οποίες και σήμερα βρέθηκαν στο πλευρό του τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν για μία μπλούζα.

Ο κατηγορούμενος επέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του ήταν εκείνος. που του έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και εκείνος πήρε το ψαλίδι και τον χτύπησε για να αμυνθεί. Όπως είπε δεν ήθελε να του κάνει κακό και πρόκειται για ένα ατύχημα.

Ωστόσο, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη και τη βαρύτητα της αξιόποινης πράξης έκριναν πως πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

«Δώσαμε μία μάχη υπερασπιστική για το παιδί. Θα προσφύγουμε κατά του εντάλματος της προσωρινής κράτησης», είπε στο MEGA ο δικηγόρος του 18χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 18χρονου, η υπεράσπιση θα ζητήσει το ελαφρυντικό της μετεφηβείας, το οποίο θα κρίνει και το γεγονός εάν θα προφυλακιστεί σε κατάστημα κράτησης νέων και όχι σκληρών ποινικών.

 

Πηγή: megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com