Πρόγνωση καιρού: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα, Τρίτη (14/11), σε σχέση με τον βροχερό καιρό χθες, Δευτέρα, με τις καιρικές συνθήκες να παραμένουν καλές σχεδόν σε όλη τη χώρα μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο από το Σαββατοκύριακο έρχεται κακοκαιρία καθώς αναμένονται βροχές, πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια και ενδεχομένως… χιόνια σε κάποιες περιοχές!

Καλό καιρό μέχρι και την Παρασκευή προβλέπει και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένονται λίγες βροχές στα βόρεια, ενώ το Σάββατο θα έρθει αλλαγή του καιρού, με χιονοπτώσεις ακόμα και στα 1.000 μέτρα.

Για νέα κακοκαιρία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα φέρει και κρύο προειδοποίησε στην δική του πρόγνωση ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Καλλιάνος: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο «μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει να βρέχει κυρίως στα δυτικά και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Το αίτιο για αυτήν την κακοκαιρία θα είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα έρθει στην περιοχή μας από τις βαλκανικές περιοχές».

Πηγή:  vradini.gr