10.7 C
Θέρμον
Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2025, 16:25
news1

Καινούργιο: Πένθος για τον θάνατο 37χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Πολωνία

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Καινουργίου η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Ταράτσα σε ηλικία 37 ετών.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός πριν λίγες ημέρες από οικείο πρόσωπο στην επιχείρηση που διατηρούσε στην Πολωνία, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου ακόμη καθώς η υπόθεση είναι σε διερεύνηση από τις Πολωνικές αρχές.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Το τελευταίο αντίο θα το πουν συγγενείς και φίλοι όπως ορίζει η Παράδοση στην Πολωνία την ερχόμενη Πέμπτη και στην συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στο Καινούργιο.

Η κοινοποίηση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας και με την σύμφωνη γνώμη συγγενικού προσώπου του εκλιπόντος, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την οικογένεια για την ημερομηνία της κηδείας στο Καινούργιο.

 

Πηγή: kainourgiopress.gr  Νότης Ρεντίφης

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom

Καιρός: «10 μέρες θα έχει διάρκεια ο καύσωνας – Οι τρεις φάσεις των θερμών αέριων μαζών», λέει ο Κολυδάς

Newsroom

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com