Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 14:17
news1

Δήμος Αγρινίου: Δράση των Δομών Αστέγων για την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Η 13η  Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 2000 ως Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης και γιορτάζεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες του κόσμου με κύριο σκοπό να αναδείξει την καλή θέληση και την ευγένεια τόσο σε τοπικό όσο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με αφορμή τη μέρα αυτή, το επιστημονικό  προσωπικό των Δομών Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, οργάνωσε παρέμβαση εκτός δομής με την υπηρεσία του  Streetwork. Έγινε προσέγγιση και καταγραφή αναγκών στους ωφελούμενους. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του επιστημονικού προσωπικού μοιράστηκαν μπισκότα που ετοίμασαν οι μαθητές του τμήματος μαγειρικής του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΤΟΜΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση της δράσης συνέβαλλε σημαντικά η προσφορά δωροεπιταγών από πολίτη, τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή, τον καθηγητή Μαγειρικής και τους μαθητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΤΟΜΗ για την άψογη συνεργασία.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου, Υποέργο 1: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας, Υποέργο 2: Υπνωτήριο (συνέχιση δράσης) ανήκουν στο πλαίσιο εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΣΠΑ Δυτική  Ελλάδα 2021 -2027» με ΟΠΣ 6001977.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός: «10 μέρες θα έχει διάρκεια ο καύσωνας – Οι τρεις φάσεις των θερμών αέριων μαζών», λέει ο Κολυδάς

Newsroom

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com