25.8 C
Θέρμον
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 23:52
news1

Αγρίνιο: «5ο Agrinio Night Run & Santa Run» την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

 Ο Φιλαθλητικός  Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και με την συμμετοχή Αθλητικών συλλόγων της πόλης μας,   διοργανώνουν  τον 5ο Agrinio Night Run & Santa Run,   την Παρασκευή  29 Δεκεμβρίου 2023. Φέτος, ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ο Αγώνας περιλαμβάνει 1.000 μέτρα για μικρά παιδιά ηλικίας έως  13 ετών  & 5.000 μέτρα για μεγάλους 14 ετών και άνω.

 

Η Προκήρυξη του Αγώνα:

 

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 km: ώρα 19:00  Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

 

Αφετηρία- Διαδρομή 5000 μέτρων:Πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου – Μπαϊμπά – Θεοτοκοπούλου- Αγίου Χριστοφόρου – Υψηλάντου – Ι. Σταϊκου – Πεζόδρομος Παπαστράτου – Πλατεία Ειρήνης – Σκαλτσοδήμου – Βλαχοπούλου – Προυσιωτίσσης – Ελευθερίου Βενιζέλου – Είσοδος στο Πάρκο (δεξιόστροφα έως Ιερό Ναό Σωτήρος) – Έξοδος από το Πάρκο προς Ελευθερίου Βενιζέλου –  Ηρώων  Πολυτεχνείου – Πλατεία Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Βότση – Αναστασιάδη

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 km: ώρα 18:30Πλατεία Δημοκρατίας

 

Αφετηρία- Διαδρομή 1000 μέτρων:Kεντρική πλατεία Αγρινίου –  Μπαϊμπά – Κακαβιά Δημάρχου – Ι. Σταίκου.

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.
ο Αγώνας θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ

Στο Αγώνισμα των 5 km, στους τρεις (3) πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια, καθώς και από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της εταιρείας Saucony.

Σε όλους τους αθλητές-τριες  που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

 

Έγραφες του Αγώνα:  Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ημέραΠαρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.Οι εγγραφές των αγώνων θα είναι μέχρι ΤΕΤΑΡΤΗ  27 Δεκεμβρίου 2023.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 5 km& 1 km  θα γίνονται:

  1. Στο τμήμα παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Πλατεία Μ. Μερκούρη οδός Λ. Μαβίλη (πρώην παλιός σιδηροδρομικός σταθμός τραίνου ) Τηλέφωνο επικοινωνίας 26413-60681-83-84-85, καθώς και στο Γραφείου Εθελοντισμού : Πλατεία  Μ. Μερκούρη Λ. Μαβίλη (παλιός σταθμός τρένου) Ώρες εγγραφής:  08:00-14:00 Δευτέρα ως Παρασκευή(τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360688
  2. Στο site: www.agriniosantarun.gr  και στο τηλέφωνο 6948 687220

 

 

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 

Θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, της διαδρομής).

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή -τρια, που θα συμμετέχουν στα 5 km αφού όλοι οι συμμετέχοντες – χουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η Αθλητική – Πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο μας σε συνεργασία με τον Δήμου Αγρινίου θα υλοποιηθεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ΚΥΑ ή Νομοθεσία) και της ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοικτούς χώρους σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία covid19. 

 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά,  μελομακάρονα,  ρόφημα σοκολάτας.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα 5 & 1 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το εξής αντίτιμο:

  1. Τεχνικό  μπλουζάκι  κόστος 10 ευρώ για τη συμμετοχή τους στα 5 km
  2. Στολή Αι Βασίλη κόστος 5 ευρώ  για την συμμετοχή στο 1 km.
  3. Οι ανήλικοι θα συμμετέχουν στους αγώνες με βεβαίωση- δήλωση του γονέα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατά την εγγραφή τους στα  5km& 1 km  οι αθλούμενοι με την παραλαβή των αριθμών  θα καταβάλλεται στο Σύλλογο  τα παραπάνω αντίτιμα.

Μέρος από τα έσοδα του 5ουAgrinioNightRun&SantaRunθα κατατεθούν στο«ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

 

Γενικές διατάξεις και για τους δύο αγώνες.

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Ό,τι  δεν  προβλέπεται  από  την  προκήρυξη,  θα  ρυθμίζεται  από  και  τους  τεχνικούς υπεύθυνους των αγώνων.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει των οδηγιών για τη διεξαγωγή των αγώνων αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής αθλητών και αθλουμένων, που θα ισχύουν την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.
  2. Η Αθλητική – Πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, θα υλοποιηθεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ΚΥΑ ή Νομοθεσία) και της ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοικτούς χώρους σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία covid19. 
  3. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των αγώνων Δρ. Αθανάσιο Μουρτζιάπη Καθηγητή Φ.Α. Κλινικό Εργοφυσιολόγο MSc, Ph.D. &P.D. ExercisePhysiologyστα τηλέφωνα:  2641360684 & 6973435373 –  email:

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός: «10 μέρες θα έχει διάρκεια ο καύσωνας – Οι τρεις φάσεις των θερμών αέριων μαζών», λέει ο Κολυδάς

Newsroom

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com