19 Απριλίου 2026
LifeStyle

Φωτεινή Ντεμίρη: Καλύτερα που δεν συνεργαζόμαστε με τον σύζυγο μου

Την Φωτεινή Ντεμίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την κωμωδία του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, στην απουσία τηλεοπτικής συνύπαρξης με τον σύζυγο της, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Η Φωτεινή Ντεμίρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλύτερα που δεν συνεργαζόμαστε με τον σύζυγο μου! Καλύτερα ο καθένας να έχει τον δικό του χώρο. Η σχέση άμα έχει φθορά την έχει από μόνη της, δεν χρειάζεται να είσαι και στη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς και το σπίτι είναι από μόνο του αρκετό για την φθορά».

«Βεβαίως και υπήρξαν δυσκολίες. Έτυχε μια χρονιά να έχουμε και οι δύο δουλειά και ξαφνικά να την χάσουμε χωρίς να είναι προγραμματισμένο και ήταν λίγο δύσκολα όταν έχεις και παιδιά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός στην μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com