19.2 C
Θέρμον
21 Απριλίου 2026
LifeStyle

Το συγκινητικό “αντίο” στη Φιλιώ Πυργάκη

Το δικό της αντίο στη Φιλιώ Πυργάκη, που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, είπε η Χάρις Αλεξίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάθε φορά που χάνεται ένας μεγάλος που υπήρξε θεμέλιο της παράδοσης μας νιώθουμε αγωνία για το αν θα πάρει κάποιος άλλος αντάξιός του την θέση του.

Η Φιλιώ Πυργάκη θα έχει την θέση της μαζί με τους άλλους διακεκριμένους της ιστορίας του δημοτικού τραγουδιού στην αιωνιότητα. Η θέση της όμως εδώ σ’ εμάς μένει ορφανή.

Με την ευχή του Θεού ταξιδεύεις αδελφή μας. Αιώνια η μνήμη σου και η ευγνωμοσύνη μας που τραγούδησες για τους Έλληνες», έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε την ανάρτηση:

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com