11.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 3:26
LifeStyle

Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το χρηματικό έπαθλο του Survivor και το «καρφί» για τον φετινό κύκλο

Τον Σάκη Κατσούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και εκείνος αποκάλυψε πως το χρηματικό έπαθλο από τη νίκη του στο περσινό Survivor το πήρε τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά. Παράλληλα, μίλησε για το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα, αλλά και για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε και στο φετινό Survivor και την απογοήτευση που εισπράττει από τον κόσμο για όσα παρακολουθεί φέτος.

«Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα όπου με χρειαστεί παρότι είναι πολύ ανεξάρτητη και έχει δηλώσει ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Τα κάνει όντως όλα μόνη της, είναι πολύ ανεξάρτητη και μου αρέσει σε αυτό το κομμάτι, βάζει στόχους, δουλεύει πάρα πολλές ώρες και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί.

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο για το γεγονός ότι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι και έχει μπει πολύ σε κομμάτια ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι. Βλέπω έναν άνθρωπο που παίρνει μια κούπα στα χέρια του και πάει στην κάμερα να πει το οποιοδήποτε κουτσομπολιό» ανέφερε σε άλλο σημείο για το Survivor.

 

 

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο»

Newsroom

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com