15.2 C
Θέρμον
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 7:46
LifeStyle

Πανικός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα – Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε για τα υπονοούμενα συνεργατών του

Ποιος είδε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν τον φοβήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA. Το μοντέλο ξέσπασε κατά των συνεργατών του, καθώς καλεσμένη ήταν η πρώην αγαπημένη του Ελισάβετ Σπανού και τα υπονοούμενα πρωταγωνιστούσαν.

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω… Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί» τόνισε εξοργισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα» πρόσθεσε.

Από την θέση της, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον συνεργάτη της αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος στο γεγονός πως ήθελε να θέσει τα όρια του.«Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του! Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε» είπε η καλεσμένη Ελισάβετ Σπανού η οποία ήρθε ασφαλώς σε άβολη θέση με το συγκεκριμένο σκηνικό.

 

Ακολουθήστε το  ThermoNews  στο Google News

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Newsroom

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Newsroom

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στις δηλώσεις Μικρούτσικου – «Είμαι σε σοκ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com