15.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:49
LifeStyle

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι αυτός ο θύτης, βιώνει άδικα ένα cancel τρία χρόνια τώρα»

“Η ίδια είπε ότι δεν λέει το όνομα γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό”.

Το θέμα που έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο ανάμεσα στον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη συζήτησαν στο «I Love ΣουΚού» του Σαββάτου (9/3) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψή της για τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, περιγράφοντας και τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία με τον νεαρό τραγουδιστή στο θέατρο.

«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη Μακρή για δυο χρόνια στο Mamma Mia, μια πολύ ωραία συνεργασία. Διαβάζω την ανάρτησή του και μένω άφωνη, γιατί αυτή η υπόθεση είναι εδώ και τρία χρόνια. Εύλογα τα ερωτήματα και οι απορίες που θέτει στο post», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί βγαίνει και παίρνει θέση τώρα, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει τρία χρόνια πριν. Η αιτία είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A στο Youtube», συνέχισε στην τοποθέτησή της η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Η ίδια είπε ότι δεν λέει το όνομα γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό. Εννοείται είμαστε πάντα με τα θύματα αλλά αν δεν βγεις και δημόσια να πεις ποιος είναι ή να πάρει τον δρόμο της νομικής οδού, να πας να καταγγείλεις έναν άνθρωπο… Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όπως και να έχει, είναι πολύ άβολο που όλο αυτό συμβαίνει μπροστά μας, αυτό το λαϊκό δικαστήριο. Όταν βγαίνεις και δεν κατονομάζεις, μπορεί να θιχτούν και άνθρωποι που ενδεχομένως να είναι και αθώοι. Είναι πάρα πολύ άσχημο να το παρακολοθούμε», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

Πηγή: zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com