21.2 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 2:58
LifeStyle

«Μού έχουν πάρει το μυαλό»

Ακόμα και η Jennifer Aniston μπορεί να κομπλάρει στη θέα ενός διασήμου!

Την Παρασκευή, η ηθοποιός παραληρούσε καθώς υποδέχτηκε στην εκπομπή The Morning Show τους Foo Fighters σε ένα εορταστικό αφιέρωμα. Η χαρά της δεν κρυβόταν που θα συναντούσε τον ντράμερ των Foo Fighters, Dave Grohl και έτσι δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μας δείξει στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Οι @foofighters ήρθαν καλεσμένοι στην εκπομπή @themorningshow. Αυτή η σούπερ φαν (δηλ.Jennifer Aniston) δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη μέρα!! ❤️» έγραψε στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός. Οι φωτογραφίες που συνόδευσαν το κείμενο, έδειχναν την Άνιστον αγκαλιασμένη με τον frontman Dave Grohl στη μία ενώ στην άλλη προβάλλονται στιγμιότυπα από τους δύο να διαβάζουν τα σενάρια με τον μουσικό για το τηλεοπτικό σόου Apple+.

«Μού έχουν πάρει το μυαλό?” συνέχισε. Η ανάρτηση της Aniston περιελάμβανε επίσης ένα κλιπ με την ίδια και τον Grohl να αγκαλιάζονται με θέρμη καθώς και μια φωτογραφία της σταρ που φαινόταν έκπληκτη καθώς πόζαρε με τα μέλη του συγκροτήματος Nate Mendel, Pat Smear, Taylor Hawkins, Chris Shiflett και Rami Jaffee, συν τον Grohl, έξω.

H ηθοποιός των Friends ολοκλήρωσε την ανάρτηση με πλάνα από τα παρασκήνια με τους ροκάδες να ερμηνεύουν το τραγούδι τους “Making a Fire”, προσθέτοντας τα hashtags “#FANFORLIFE”, “#BESTHUMANSEVER ???” και “#FBF”.

Οι Foo Fighters μετά από το γύρισμα εξέφρασαν και εκείνοι τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ευχαριστούμε που μάς είχες στην εκπομπή!!!!!!!! ?» έγραψε η 11 φορές βραβευμένη με Grammy μπάντα στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram την Παρασκευή, αναδιαμορφώνοντας την ανάρτηση της Aniston.

Η 2η σεζόν του The Morning Show ξεκίνησε να προβάλλεται στο Apple TV+ στις 17 Σεπτεμβρίου.


www.vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Snik: Πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ και προκάλεσε αναστάτωση στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Γρηγόρης Γκουντάρας για Γιώργο Λιάγκα: «Αθλιότητα αυτό που ειπώθηκε»

Newsroom

Δημήτρης Σταρόβας: Ποια τα νεότερα για την υγεία του-Τι λένε οι γιατροί

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com