9.6 C
Θέρμον
3 Μαΐου 2026
LifeStyle

Η Ελένη Χαμπέρη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της μετά το Survivor

Για τον χωρισμός της από τον σύντροφο της, μετά το Survivor, μίλησε η Ελένη Χαμπέρη στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην εκπομπή Love it.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χαμπέρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας».

Όταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική ζωή της καλεσμένη της, εκείνη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Γενικά ότι αφορά το κομμάτι με τον πρώην σύντροφό μου, δεν θα ήθελα να μιλήσω παραπάνω”» πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....