26.8 C
Θέρμον
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 15:53
LifeStyle

Ηλ. Βαλάσης: Μετά το Survivor έχασα το μυαλό μου (vid)

Στην εκπομπή Breakfast@Star ήταν σήμερα καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε μετά τη συμμετοχή στο Survivor και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διαχείριση της απρόσμενης αναγνωρισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βαλάσης εξομολογήθηκε πως «πραγματικά αυτό που συνέβαινε με το Survivor ήταν τρομερό! Τα σκέφτομαι τώρα και βλέπω τα τωρινά παιδιά που νομίζουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό και φοβερό και λέω «Χριστέ μου τι να τους πω τώρα;». Με περίμενε από κάτω ένα βανάκι για το πότε θα βγω από το σπίτι και έβγαινα από άλλη πλευρά επί τέσσερις μήνες».

«Όλο αυτό ήταν πρωτοφανές στη δική μου λογική. Ποιος είμαι γω που τρέχουν οι κάμερες από πίσω μου; Το ζούσα όλο αυτό και έχασα το μυαλό μου, τελείως».

«Μπήκα για πρώτη φορά στα μπουζούκια και σηκώθηκαν 3.000 άνθρωποι και με χειροκροτούσαν. Σιγά ρε! Χειροκροτούσα και γω γιατί αποροούσα που το έκαναν για μένα. Φεύγει με τέτοια σκηνικά το μυαλουδάκι σου και δυστυχώς το καταλαβαίνεις βίαια αυτό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor.

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Τρόμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του

Newsroom

Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – «Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο», λέει η Παγώνη

Newsroom

Snik: Πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ και προκάλεσε αναστάτωση στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com