10.1 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 7:02
LifeStyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Στα μπουζούκια 10 ημέρες από το διπλό έμφραγμα – Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από την ημέρα, που ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη διπλό έμφραγμα, όσο βρισκόταν στο σπίτι της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Άμεσα λοιπόν ο ίδιος χειρουργήθηκε και αφού παρέμεινε λίγες ημέρες στο θεραπευτήριο, το Σάββατο 9/3 λέγεται πως πήρε εξιτήριο. Η Δέσποινα Βανδή έστεκε όλο το διάστημα κατά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, στο πλευρό του.

Αφού λοιπόν πέρασε μια εβδομάδα από το εξιτήριο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο ίδιος το Σάββατο 16/3 έκανε την πρώτη του έξοδο. Ο ηθοποιός παρά το πρόβλημα της υγείας του και τις αλλαγές, που θα πρέπει να κάνει στη ζωή του, φαίνεται πως δε μπορεί να ”κόψει” με τίποτα τα μπουζούκια.
Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Έτσι λοιπόν, ο Μπισμπίκης διασκέδασε αρχικά στο Cabana Live στον καλό του φίλο Μανώλη Κονταρό, με τον οποίο φωτογραφήθηκε μαζί και στη συνέχεια δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την αγαπημένη του στον Βοτανικό, απαθανατίζοντάς την επί σκηνής.

Το μήνυμά του που έκανε τη Βανδή να ”λυγίσει

Όσο ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλευόταν, ευχαρίστησε δημόσια – με πολύ τρυφερό τρόπο – τη σύντροφό του (δείτε εδώ). Τη στιγμή μάλιστα, που ο ηθοποιός έκανε την ανάρτησή του, η Δέσποινα Βανδή ήταν στο πλατό του Just the 2 of us και ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα. Με ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 11/3 στο Happy Day έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια με το που είδε το μήνυμα του Μπισμπίκη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη βάψουν ξανά.

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω για πρώτη φορά ένα παρασκήνιο από το Just the 2 of us. Είναι έτοιμη και βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το show και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Μπισμπίκης, που της λέει δημόσια Σ’ αγαπώ και θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη. Και παιδιά πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα, συγκινείται, ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε…Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το make up και μπήκε ξανά να βαφτεί. Ήταν αυτό, που κρατιέσαι και έχεις αγχωθεί για τον άνθρωπό σου…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Πηγή: youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο»

Newsroom

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com