14.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025, 13:48
LifeStyle

Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – «Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο», λέει η Παγώνη

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και πέμπτη ημέρα στο Τζάνειο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο»

Ειδικότερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για την κατάσταση της υγείας του.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα», είπε συμπληρώνοντας ότι «είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, αλλά θέλει τον χρόνο του».

«Να πάει στο σπίτι του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό και ο κόσμος το ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας ότι τα εγκεφαλικά «θέλουν τον χρόνο τους, σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και θα πάει καλά».

 

 

Πηγή:ethnos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος Παΐσιος – Tελευταία επεισόδια: Αντιμετωπίζει την ασθένειά του με θάρρος και ακλόνητη πίστη

Newsroom

Η Μαρία Λόη αποκάλυψε πως έφυγε στην Αμερική μετά από παρότρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsroom

Ο Καψάλης τραγουδούσε σε γλέντι και παράλληλα έβλεπε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com