18 C
Θέρμον
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2025, 22:29
LifeStyle

Καινούργιου κατά Πολάκη: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ από τη ζωή και του είπε αυτήν την ατάκα;»

“Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα ότι έχει πει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη κατά των δημοσιογράφων και αντέδρασε για την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο του Alpha, Ξενοφώντα Σκιντζή: Ο θείος και ο μπαμπάς σου είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις;».

«Έχω πάθει σοκ. Οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook το δικό τους κάνουν μόνο παραπολιτική, που τροφοδοτούν τα κανάλια και τις εφημερίδες με παραπολιτική, ίσως επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Έχει φύγει ο μπαμπάς του Ξενοφώντα από τη ζωή και του είπε αυτήν την ατάκα; Δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση του Ξενοφώντα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης μιλά συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα. Είναι ευγενέστατος και τους κερνά καφέ και δεν τους διώχνει. Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα ότι έχει πει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Πηγή: zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μαρία Λόη αποκάλυψε πως έφυγε στην Αμερική μετά από παρότρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsroom

Ο Καψάλης τραγουδούσε σε γλέντι και παράλληλα έβλεπε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Newsroom

Η «Θεοπούλα» διηγείται άγνωστες ιστορίες από το «Πάρα 5»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com